... szerintem pont olyan, mint sportok között az úszás: mindent átmozgat. A tested, az érzelmeid, a kognitív tartalmakat, a szerepeid, a szabad és kreatív mélyed együtt veszi célba.

Már az első alkalommal rádöbbensz, hogy a problémáddal nem vagy egyedül. Gyakran egész életedet végigkísérő közösséget kapsz általa. A játék kreatív, teremtő erejét használva gyógyít. Segítségével belebújhatsz a számodra hangsúlyosak bőrébe, átélheted érzéseiket,megértheted viselkedésüket. Elmondhatod nekik a soha el nem mondott szavakat, és felteheted a fel nem tett kérdéseket. Problémáid megjelenítése közben lehetőséged nyílik életeseményeid, személyiséged, szerepeid újraélésére, sőt, újraírására is.

"Jogod van itt lenni" csoport

Jogod van itt lenni, akár a fáknak és a csillagoknak. Jogod van azzá válni, aki valójában vagy. Jogod van igent mondani arra, ami hív, és nemet mondani arra, ami nem a tiéd. Jogod van tévedni. Jogod van a saját hangodon szólni, bármilyen is. Jogod van megélni és használni az erőd. Jogod van bűntudat nélkül létezni. Jogod van szeretni és szeretve lenni. Jogod van kilépni az árnyékból a napfényre. Jogod van látszódni. Jogod van itt lenni, akár a fáknak és a csillagoknak.

 

Csoportunk 2022. januárjában indul. Bővebben: aktualitások.

Fordulópont csoport

Születésnap, költözés, válás, munkahely-vesztés, gyermekvállalás, életközép, szeretteink elvesztése, szerelem házasság idején, gyerekeink kirepülése. A krízishelyzetek fontosabb változásaink, határhelyzeteink kísérői. Valami, ami addig működött, már nem megy úgy tovább, és minden megoldási mód csődöt mond. Ilyenkor tanácstalanság van, beszűkültség, zuhanás, döntésképtelenség és sebezhetőség. De lehetőség is. A korábbi, szenvedést jelentő élethelyzetünk átfordítására, egy új rend kialakítására, növekedésre, újjászületésre. Szeretettel várunk, ha veled is fordul, és ha te is fordítanál. Bővebben: aktualitások