top of page

... szerintem pont olyan, mint sportok között az úszás: mindent átmozgat. A tested, az érzelmeid, a kognitív tartalmakat, a szerepeid, a szabad és kreatív mélyed együtt veszi célba.

Már az első alkalommal rádöbbensz, hogy a problémáddal nem vagy egyedül. Gyakran egész életedet végigkísérő közösséget kapsz általa. A játék kreatív, teremtő erejét használva gyógyít. Segítségével belebújhatsz a számodra hangsúlyosak bőrébe, átélheted érzéseiket,megértheted viselkedésüket. Elmondhatod nekik a soha el nem mondott szavakat, és felteheted a fel nem tett kérdéseket. Problémáid megjelenítése közben lehetőséged nyílik életeseményeid, személyiséged, szerepeid újraélésére, sőt, újraírására is.

"Jogod van itt lenni" csoport

Jogod van itt lenni, akár a fáknak és a csillagoknak. Jogod van azzá válni, aki valójában vagy. Jogod van igent mondani arra, ami hív, és nemet mondani arra, ami nem a tiéd. Jogod van tévedni. Jogod van a saját hangodon szólni, bármilyen is. Jogod van megélni és használni az erőd. Jogod van bűntudat nélkül létezni. Jogod van szeretni és szeretve lenni. Jogod van kilépni az árnyékból a napfényre. Jogod van látszódni. Jogod van itt lenni, akár a fáknak és a csillagoknak.

 

Csoportunk 2024. januárjában indul. Bővebben: aktualitások.

Pszichodráma asszisztensi csoport

képzés, önismeret, életszemlélet

A pszichodráma asszisztensi csoport képességeket ad a résztvevők kezébe, és az önismeret új dimenzióját nyitja meg. Megtanít azoknak az alapvető pszichodráma technikáknak az alkalmazására, amelyek bármilyen csoport vezetése, illetve más segítő szakmák gyakorlása során is bevethetőek. A pszichodráma rendezés saját döntési és cselekvési felelősségünkre ébreszt rá, megmutatja, hogy múltunk, körülményeink, temperamentumunk elszenvedőiből hogyan válhatunk saját életünk alkotóivá, sorsunk teremtőjévé.

Csoportstart: 2024. február. részletek: itt 

bottom of page