A pszichodráma...

... szerintem pont olyan, mint sportok között az úszás: mindent átmozgat. A tested, az érzelmeid, a kognitív tartalmakat, a szerepeid, a szabad és kreatív mélyed együtt veszi célba.

Már az első alkalommal rádöbbensz, hogy a problémáddal nem vagy egyedül. Gyakran egész életedet végigkísérő közösséget kapsz általa. A játék kreatív, teremtő erejét használva gyógyít. Segítségével belebújhatsz a számodra hangsúlyosak bőrébe, átélheted érzéseiket, megértheted viselkedésüket. Elmondhatod nekik a soha el nem mondott szavakat, és felteheted a fel nem tett kérdéseket. Ráláthatsz saját, elhanyagolt énrészeidre, újra kapcsolódhatsz hozzájuk, felnövesztheted őket, miközben túlfejlett szerepeid szorításán is lazíthatsz. Problémáid megjelenítése közben lehetőséged nyílik életeseményeid, személyiséged újraélésére, sőt, újraírására is.

"Irányváltó" csoport ...

... Ha úgy érzed, beleragadtál... Ha már csak a megszokás visz át a hétköznapokon... Ha elvesztetted a kapcsolatot legbelsőbb vágyaiddal, azzal, aki valójában vagy... Ha a szükséges erő, vagy erőhöz kapcsolódás híján nem bírsz változtatni azon a helyzeten, amelyben napról napra kiégsz... Gyere és válts irányt!

Csoportunk legközelebb 2020. februárjában indul, 150 órában. Vezetőtársam Vidák Vera pszichológus lesz. Bővebben: aktualitások.

"Jogod van itt lenni" csoport ...

Jogod van itt lenni, akár a fáknak és a csillagoknak. Jogod van azzá válni, aki valójában vagy. Jogod van igent mondani arra, ami hív, és nemet mondani arra, ami nem a tiéd. Jogod van tévedni. Jogod van a saját hangodon szólni, bármilyen is. Jogod van megélni és használni az erőd. Jogod van bűntudat nélkül létezni. Jogod van szeretni és szeretve lenni. Jogod van kilépni az árnyékból a napfényre. Jogod van látszódni. Jogod van itt lenni, akár a fáknak és a csillagoknak.

 

Csoportunk 2019. októberében indul. Bővebben: aktualitások.

Tel: 06-30-499 4492

Hunya Csilla