top of page

A pszichodráma számomra nemcsak csoportterápiás módszer, hanem művészet, életszemlélet, spiritualitás.

A találkozás magasiskolája, a kapcsolódás és a kapcsolódni tudás óvó- és újraépítő helye. A legfontosabb, egyben a legszentebb szerepeinken dolgozik, amelyek nélkül nincs, mert nem lehet jól működő párkapcsolat, szülő-gyerek kapcsolat, családi vagy baráti kör, munkatársi háló körülöttünk. Egy pszichodráma csoport ajándék az élettől, mert valódi, gyakran az egész életed végigkísérő közösséggé alakul. Itt már az első alkalommal rádöbbensz, hogy a világban nem vagy egyedül.  És együtt, a többiektől kapod és tanulod mindazt, amit az életben is másoktól és egymástól kellett volna. A találkozáson keresztül, a másik jelenlétében lehetőséged nyílik egy magasabb minőségű, spontán, szabad, kapcsolódó és teremtő létezés megtapasztalására és ha úgy döntesz, a felvállalására is.  

"Jogod van itt lenni" csoport

Jogod van itt lenni, akár a fáknak és a csillagoknak. Jogod van azzá válni, aki valójában vagy. Jogod van igent mondani arra, ami hív, és nemet mondani arra, ami nem a tiéd. Jogod van tévedni. Jogod van a saját hangodon szólni, bármilyen is. Jogod van megélni és használni az erőd. Jogod van bűntudat nélkül létezni. Jogod van szeretni és szeretve lenni. Jogod van kilépni az árnyékból a napfényre. Jogod van látszódni. Jogod van itt lenni, akár a fáknak és a csillagoknak.

 

Csoportunk 2024. szeptemberében indul. Bővebben: aktualitások.

Pszichodráma felsőfokú csoport

képzés, önismeret, életszemlélet

A pszichodráma felsőfokú csoport képességeket ad a résztvevők kezébe, és az önismeret új dimenzióját nyitja meg. Megtanít azoknak az alapvető pszichodráma technikáknak az alkalmazására, amelyek bármilyen csoport vezetése, illetve más segítő szakmák gyakorlása során is bevethetőek. A pszichodráma rendezés saját döntési és cselekvési felelősségünkre ébreszt rá, megmutatja, hogy múltunk, körülményeink, temperamentumunk elszenvedőiből hogyan válhatunk saját életünk alkotóivá, sorsunk teremtőjévé.

Csoportstart: 2024. szeptember 

bottom of page