MEGINDULÓ
MESÉKKEL DOLGOZÓ PSZICHODRÁMA WORKSHOP
2022. november 26., 9.30-18.30.
Pszichodráma és meseterápia egy napra ismét összeállnak egymással, hogy mindennapi megrekedés helyzeteinkben segítsenek, illetve, hogy ezeken keresztül a mesékkel való munka fogásaira tanítsanak minket a pszichodráma színpadán. Kővé válunk, mocsárba ragadunk, sárkány tüzében pörkölődünk, üveggolyóba, fa törzsébe, magas toronyba záródunk majd, kinek-kinek egyéni elakadásízlése szerint, és persze nem érjük be ennyivel.  Mert a köveknek meg kell indulni, a mocsárból ki kell mászni, az üveggolyót szilánkokra kell törni, a fa törzséből és a magas toronyból ki kell szabadulni. Szeretettel várok minden  lefagyót, rostoklót, toporgót, halogatót, beragadót, katapultálót és megkukulót, sőt a lépcsőházi bölcsek is verywelcome! Ugyanígy szeretettel várok minden eszköztárát bővíteni vágyó, képzés előtt, közben vagy azon túl lévő dramatistát, meseterapeutát és minden sajátélményre vágyó érdeklődőt.

 

OTTHONTERÁPIA AZ OTTHONBAN
2019 májusában különleges, egyben megtisztelő felkérést kaptam. Hosszú távú lakónak hívtak az OTTHON utolsó oldalára. Elemózsiafelelelősnek, útravaló gondolatok gazdájának az otthon és az otthonlakás lelki vonatkozásairól. A hívásnak nem tudtam ellenállni, így májusban szépen be is költöztem. Ezentúl az Otthon magazin utolsó oldala az otthonpszichológiáé. Szeretettel várok ide mindenkit

cover.1305476_edited.jpg

PSZICHODRÁMA ASSZISZTENSI CSOPORT

képzés, önismeret, életszemlélet

2022. október

A pszichodráma asszisztensi csoport képességeket ad a résztvevők kezébe, és az önismeret új dimenzióját nyitja meg. Megtanít azoknak az alapvető pszichodráma technikáknak az alkalmazására, amelyek bármilyen csoport vezetése, illetve más segítő szakmák gyakorlása során is bevethetőek. A pszichodráma rendezés saját döntési és cselekvési felelősségünkre ébreszt rá, megmutatja, hogy múltunk, körülményeink, temperamentumunk elszenvedőiből hogyan válhatunk saját életünk alkotóivá, sorsunk teremtőjévé.

Részleteket itt találsz 

otthon0.png