OTTHONCSOPORT
2021. szeptember 10. 15-21h


Szeretnéd tudni: miért jó a puritán hálószoba? Mi köze van a nappalinak a szerepszemélyiségünkhöz? Miért az étkezőasztal az egyik legfontosabb bútordarabunk? Mi között zsilipel az előszoba? Milyen a jó gyerekszoba?  Mi a közös vonás az otthonunk és a bőrünk között? Ha eljössz egy otthoncsoportra, ezekre a kérdésekre mind választ kapsz. A csoport első felében megismerheted az otthonpszichológia alapvető és aktuális gondolatait, eredményeit és kérdéseit, majd különböző gyakorlatokon keresztül megnézzük, mi a helyzet veled és otthonoddal. Mivel csoportban dolgozunk, megtapasztalhatod társaid otthonélményét, megismerheted kérdéseiket, sőt: tanulhatsz a kérdéseikből. Felszabadult, meghitt önismeret és sajátélmény az otthonainkról beszélgetve.

otthon0.png

FORDULÓPONT

150 órás pszichodráma csoport, 2022. január

Születésnap, költözés, válás, munkahely-vesztés, gyermekvállalás, életközép, szeretteink elvesztése, szerelem házasság idején, gyerekeink kirepülése. A krízishelyzetek fontosabb változásaink, határhelyzeteink kísérői. Valami, ami addig működött, már nem megy úgy tovább, és minden megoldási mód csődöt mond. Ilyenkor tanácstalanság van, beszűkültség, zuhanás, döntésképtelenség és sebezhetőség. De lehetőség is. A korábbi, szenvedést jelentő élethelyzetünk átfordítására, egy új rend kialakítására, növekedésre, újjászületésre. Szeretettel várunk, ha veled is fordul, és ha te is fordítanál. 

Helyszínünk: Budapest belvárosa

Idő: háromhetente péntekenként, 15h és 21h között

Vezetőtársam: Pintér Virág, pszichodráma asszisztens, klinikai szakpszichológus

JOGOD VAN ITT LENNI

Pszichodráma csoport, 2022. január

 

Jogod van itt lenni, akár a fáknak és a csillagoknak.

Jogod van azzá válni, aki valójában vagy. Jogod van igent mondani arra, ami hív, és nemet mondani arra, ami nem a tiéd. Jogod van tévedni. Jogod van a saját hangodon szólni, bármilyen is. Jogod van megélni és használni az erőd. Jogod van bűntudat nélkül létezni. Jogod van szeretni és szeretve lenni. Jogod van kilépni az árnyékból a napfényre.

Jogod van itt lenni, akár a fáknak és a csillagoknak.

Helyszínünk: Budapest belvárosa

Idő: háromhetente péntekenként, 15h és 21h között

Vezetőtársam: Aszalós Péter, kiképző pszichodráma vezető Róla: Pantharei.blog.hu

Szeretettel várunk, jogod van itt lenni.

Catrin-Welz-Stein-German-Surrealist-Grap
otthon0.png

OTTHONTERÁPIA AZ OTTHONBAN

A közelmúltban különleges, egyben megtisztelő felkérést kaptam. Hosszú távú lakónak hívtak az OTTHON utolsó oldalára. Elemózsiafelelelősnek, útravaló gondolatok gazdájának az otthon és az otthonlakás lelki vonatkozásairól. A hívásnak nem tudtam ellenállni, így májusban szépen be is költöztem. Ezentúl az Otthon utolsó oldala az otthonpszichológiáé. Szeretettel várok ide mindenkit